Når du færdes på indianerquiz.dk accepterer du samtidig nedenstående datapolitik.

1. Hvem administrerer websitet?

Dette website administreres af:

Spot Detail ApS
Gøngehusvej 280
2970 Hørsholm

Når du færdes på websitet indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles til.

 

2. Hvilke oplysninger indsamles?

Spot Detail indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb på sitet, tilmelding til nyhedsbrev, kurser og uddannelser mv. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhedsnavn, adresse, postnummer, e-mail og stilling. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret med *, øvrige oplysninger er frivillige. Derudover indsamles oplysninger om din færden på websitet, se evt. mere under cookiepolitik.

 

3. Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De personoplysninger vi indsamler bruges primært til at gennemføre de køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges også til at få et større kendskab om dig og de brugere, der færdes på vores side. Oplysningerne anvendes til at forbedre vores produkter og services, at tilpasse indhold og reklamer til dine interesser og hobbyer samt til statistiske formål.

 

4. Videregives oplysningerne til andre?

Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

 

5. Hvor lang tid opbevares data?

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dine personoplysninger bliver gemt i højst 3 år, efter du har afmeldt en service eller foretaget et køb hos Spot Detail.

 

6. Hvordan er oplysningerne beskyttet?

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang i overvågede lokaler. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vi kan dog ikke garanterere en 100% sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

 

7. Hvordan kan vi kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Spot Detail har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod at vi behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af behandling af personoplysninger eller andre forhold om Spot Details services, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan rette henvendelse til:

Spot Detail ApS
Gøngehusvej 280
2970 Hørsholm

E-mail: info@indianerquiz.dk